طرز تهیه همبرگر خانگی

طرز تهیه همبرگر خانگی

اگر شما هم یکی از طرفداران همبرگر اون هم از نوع خانگی هستید بهتون پیشنهاد میکنم تا آخر این مطلب با ما باشید .

همبرگر خانگی یا همبرخانگی از موقعی طرفدار پیدا کرد که اکثر ساندویچ خورهای قهار دلشون ساندویچ همبرگر میخواست اما به دلیل اینکه به محتویات ناسالم داخل همبرگر مشکوک بودن به این فکر افتادن که چطور یک همبرگر سالم با طعم و مزه بی نظیر درست کنند که در ادامه به این موضوع می پردازیم .

شروع کار :

در ابتدا ما به یک لیست کامل از موادی که داخل همبرگر دستی موجود هست نیاز داریم که در جدول پایین مشاهده می کنید

گوشت چرخ کرده مرغوب۶۰۰ گرم
نان همبرگر۴ عدد
پیاز بزرگ۱ عدد
تخم مرغ۱ عدد
سیر له شده۲ عدد
آرد سوخاری۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

نکته ای که در طرز تهیه همبرگر خانگی باید گفت اینکه که گوشت کرده چون خیلی مهم هست و باید از سلامت آن مطمئن شویم رو می تونین داخل منزل درست کنید به این صورت که 300 گرم گوشت گاو یا گوساله رو با 300 گرم گوشت قلوه گاه گوسفندی چرخ می کنید دو سه مرتبه تا کاملا به صورت یکنواخت و یک دست باشند .

سپس پیاز را رنده می کنیم و آب آن را با دست میگیریم و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم . سیر له شده را نیز به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم .

 

برای اینکه همبرگر خانگی ما طعم خوبی داشته باشه میریم سمت ادویه های معطر مثل فلفل سیاه که باعث میشه طعم همبرگرخانکی تند و فلفلی بشه . در همین حین نمک رو هم اضافه می کنیم

طرز تهیه همبرگر خانگی

در این مرحله مواد همبرگر خانگی رو با دست کمی باز می کنیم و در وسط اون تخم مرغ رو اضافه می کنیم . همین طور که می دونید تخم مرغ برای چسبندگی و قوام بیشتر همبرگر خانگی استفاده میشه . خوب مواد اولیه آماده شده رو هم بزنید تا کاملا ترکیب بشه .

در مراحل پایانی آرد سوخاری رو به مواد همبرگر خانگی اضافه می کنیم و با دست شروع به ماساژ دادن و هم زدن می کنیم تا کاملا مواد غذایی داخل مایه همبرگر خانگی با هم ترکیب شوند و یک دست باشند . اگر احساس می کنید که مایه به دست آمده قوام و سفتی لازم را ندارد می توانید مقدار بیشتری آرد سوخاری به آن اضافه کنید . دقت کنید آرد را به صورت کم کم اضافه  کنید و سپس بررسی کنید که آیا هنوز نیاز دارد یا نه

خوب مایه همبرگرخانگی آماده است و دیگر باید طبخ آن را شروع کنید . شما می توانید برای طبخ آن یا درون روغن سرخ کنید و یا برای رژیمی شدن آن رو تابه گریل قرار دهید . در اکثر فست فودهای حرفه ای از روش دوم  برای طبخ همبرگرخانگی استفاده می کنند . اما شما می توانید به هر دو صورت این کار انجام دهید .

همبرگر خانگی

زمان مورد نیاز برای آماده شدن همبرگر خانگی چیزی حدود 10 الی 15 دقیقه می باشد که  بسته به ذائقه شما که همبرگر خانگی را برشته میل می کنید یا آبدار متفاوت می باشد .

برای سرو همبرگر خانگی می تونید از  خیارشور، زیتون ، گوجه فرنگی در کنار انواع سس مایونز و دیگر چاشنی ها استفاده کنید . خوب امیدوارم از مطلب طرز تهیه همبرگر خانگی راضی بوده باشین 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *